Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато е влязъл в полезрението на

...
Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато е влязъл в полезрението на
Коментари Харесай

Поляци си харесаха вратаря на ЦСКА

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато е влезнал в полезрението на полския Гурник (Забже) написа “Тема Спорт”. Агенти, близки до приключилия на 10-о място в последната акция на Екстракласа, към този момент са проучили опцията бразилският пазач да бъде платен от “червените”.

Поляците изпитват сериозна потребност от укрепване на този пост, откакто договорите на двамата съществени вратари Мартин Куди и Давид Кудла изтичат в края на месеца и съвсем несъмнено те ще изоставен като свободни сътрудници.

От Гурник са склонни да платят към 300 хиляди евро за Бусато, само че от Борисовата градина евентуално ще отхвърлят сходна оферта, защото цената, сложена на вратаря, е по-висока.

Бразилецът дойде на “Българска армия” през лятото на 2019 година като свободен сътрудник, а в последните 18 месеца е съвсем непроменяемо под рамката. Той се отличи с значими спасявания на дузпи, в това число против БАТЕ Борисов по пътя към групите на Лига Европа през 2020 година.

През зимния трансферен прозорец също се заприказва за интерес към 30-годишния Бусато, само че до договорка не се стигна, а управлението на “армейците” сподели, че държи на него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР