Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, бе доволен от победата

...
Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, бе доволен от победата
Коментари Харесай

Димитър Евтимов: Щастливи сме, че Акрапович е при нас

Вратарят на ЦСКА - Димитър Евтимов, бе удовлетворен от успеха с 5:0 над Ботев (Ихтиман) за Купата на България.

" Ботев се показа доста добре макар резултата. Изиграха положително първо полувреме и ги приветствам за показаното. Трябваше да победим, тъй като това бе наложително за нас и го направихме. Основната цел на един вратар е да приказва, да командва, да подсказва на футболистите си, оказвам помощ им с каквото мога. Мога да приказвам британски и малко португалски и мисля, че се оправям. Отборът се показа добре при новия треньор и успяхме да победим справедливо ", разяснява Евтимов.

" Може би съм спечелил уважението на съотборниците си, както и те моето. Аз съм тук от четири месеци. Колективът е доста добър и го демонстрираме на терена. Всички се разбираме добре както българи, по този начин и чужденци ", добави той.

" Не знам по какъв начин да разясня промяната на треньора. Това е работа на управлението, а не на играчите. Щастливи сме, че Бруно Акрапович е при нас. Показа, че е отличен експерт и мотиватор в Локомотив Пловдив. Държи на дисциплината и в случай че изпълняваме напътствията му, всичко ще е наред ".

" За страдание, ЦСКА загуби финала на дузпи от " черно-белите " предходната година, само че всички имат огромно почитание към него. Ще играем против Локомотив Пловдив и ще ги победим с този треньор ", сподели още вратарят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР