Вратарят на Славия - Светослав Вуцов даде обширно интервю пред

...
Вратарят на Славия - Светослав Вуцов даде обширно интервю пред
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Георги Петков има голям пръст в моето развитие

Вратарят на Славия - Светослав Вуцов даде обстойно изявление пред сътрудниците от " Гонг ", където приказва по много тематики. Ето най-интересното от неговото изявление:

" Лудогорец превъзхожда с всичко. Първо, те имат към 30 равностойни футболисти, разполагат с извънредно дълга пейка и имат доста класни чужденци. Разликата в класите се вижда и в България, и в Европа. Те се стремят да играят доста мощно в евротурнирите, та даже и да не дават максимума от опциите в шампионата. Все отново обаче, резултатите се виждат, неслучайно са 11 пъти подред първенци на България, а 9 години не излизат от европейските клубни шампионати.

" Георги Петков има огромен пръст в моето развиване. Помагал ми е като сътрудник с безусловно всичко. Също огромен пръст обаче има и моят треньор - Радостин Станев. Оставаме да работим самостоятелно съвсем всеки ден, приказваме и разясняваме обстановки. Много ми оказва помощ със препоръки и в работата.

Ради Кирилов беше извънредно значим за нас. На първо място е доста добър човек, един страховит футболист, който ни помагаше както на терена, по този начин и отвън него. И неналичието от него се усети още в първите мачове, само че мисля че ще успеем с работа да запълним дупката, която той остави, с неговото овакантяване.

Не мога да го разясня за трансфер, само господин Стефанов може да каже дали е имало предложения. Смятам, че съм подготвен и квалифициран, а и нямам искания дали ще е огромен или междинен клуб в чужбина. Чакам си шанса и когато е писано да се случи ще стане. Не бързам за на никое място.

Да, младеж съм на Левски. Няма да бъде по-различен. Ще бъде като всеки различен мач. Левски играят в този момент сносно и завоюваха доста от последните си мачове. Надявам се да дойдат доста почитатели и да създадем един футболен празник за най-старото столично дерби ".
 Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам късмет на младите
Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам късмет на младите

Предпочитам нашите деца да са тези, които ще имат късмет, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР