Вратарят на Славия Георги Петков заяви, че тимът му донякъде

...
Вратарят на Славия Георги Петков заяви, че тимът му донякъде
Коментари Харесай

Георги Петков пред bTV: Това, че гостуваме, може и да е по-добре за нас

Вратарят на " Славия " Георги Петков съобщи, че отборът му ненапълно е извадил шанс при жребия за първия прелиминарен кръг на Лига Европа. " Белите " се изправят против албанския " Кукеси ", а съгласно опитния Петков това, че отборът му гостува, може и да се окаже плюс.

" С оглед на тимовете, които бяха избрани и с които ще играем, мисля, че имаме някакъв шанс, само че би трябвало да се обърне внимание на този тим от Албания. Аз най-малко съм играл там два-три пъти, играе се много мъчно. Получих информация, Дарко (Тасевски) ми даде, тъй като има другар там. Доста чужденци имат и ще бъде тежко. ", сподели Петков.
ЦСКА приема отбор от Малта в първия кръг за Лига Европа "Славия " гостува в Албания, а "Локо " Пд чака спечелилия от "Санта Колома " - ФК "Искра "
" Това, че гостуваме, ненапълно може да е и по-добре за нас. Както виждаме, ние като посетители играем по-добре. Трябва да се обърне внимание какъв тим са. Вече това е работа на старши треньора - да ги разузнае. "

" Едно огромно достижение за нас е това класиране. Знаете, че в клуба " Славия " разполагаме единствено с българи. Със сигурност тези мачове на някои от момчетата ще са им първи в евротурнирите. Ние няма какво да губим, единствено можем да спечелим от този мач. "

" Според мен, както споделя и треньорът, ще ни трябват някои попълнения, с цел да можем да имаме и дълга аварийна пейка. Миналата година, особено за мен, триумфите бяха, тъй като имаше хора, които да влязат да оказват помощ. ", добави 44-годишният пазач.
Две генерации - една врата (ВИДЕО) Георги Петков и Антонис Стериакис са най-възрастният и най-младият вратар в шампионата
Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР