Вратарят на Славия Георги Петков, който на 17 март навършва

...
Вратарят на Славия Георги Петков, който на 17 март навършва
Коментари Харесай

Георги Петков разкри кога ще сложи край на кариерата си

Вратарят на Славия Георги Петков, който на 17 март навършва 47 години, няма желание да стопира с футбола и на следващия ден още веднъж стартира поредна зимна подготовка с " белите ".

В интервю за " Мач Телеграф " ветеранът призна, че му се играе и няма самообладание да започва тренировки, като регистрира смяна за себе си след раждането на дъщеричката му.

" Нещата се трансформираха, откогато се роди щерка ми. Оттогава в действителност ми се тренира и нямам проблем даже с лагерите и подготовките ", сподели Петков.

" Играе ми се и съм подготвен да оказвам помощ на Славия и напролет. Договорът ми е до лятото, а по-късно Венци Стефанов ще взема решение дали ще го продължим ", надява се вратарят.

Миналата година стартира с призрачен случай за него, откакто се сблъска с еквадорския нападател на ЦСКА Жорди Кайседо и загуби схващане.

" Възстановен съм и в този момент съм добре. Не знам дали е обвързвано, само че след случая започнах да хапвам повече сладко, а преди този момент в никакъв случай не съм обичал ", призна Петков.
 Славия се раздели със бранител
Славия се раздели със бранител

Димитър Стоянов към този момент не е футболист на " белите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР