Вратарят на Славия Георги Петков даде пресконференция в “Овча купел”.

...
Вратарят на Славия Георги Петков даде пресконференция в “Овча купел”.
Коментари Харесай

Въпреки контузията: Георги Петков няма да спира с футбола

Вратарят на Славия Георги Петков даде конференция в “Овча купел”. Поводът е, откакто ветеранът пострада в тежък случай по време на дуела с ЦСКА и напусна терена с кола за спешна помощ. За благополучие, Петков към този момент е добре и ще приказва пред медиите за положението си.

" Повечето от вас, да не кажа всички, Ви познавам. Не можах да обърна внимание, до момента в който ме лекуваха. Нямах опцията да отговоря на всяко позвъняване. Вече се усещам по-добре и мога да застана пред вас и да обясня ", съобщи Петков.
" Най-важното нещо за мен е - благодаря на Дениз, който оказа помощ в този момент да съм пред Вас.
Благодаря на господин Стефанов, който направи прелестна организация във ВМА. Благодаря на всички лекар и сестри в болничното заведение. Едно огромно " Благодаря ". Естествено, и на цялото управление на Славия, на треньорския екип, на футболистите, администрацията, че бяха компактно до мен и ми даваха кураж в този тежък миг. "

" Може би най-тежко от всичко беше за всички тези, хора, които загатнах, и за жена ми и щерка ми. То е минало, към този момент съм пред вас, мога да приказвам. Забравил съм всичко и виждам напред. Оттук нататък остава с грижите на всички тези хора да се възстановя и още веднъж да играя футбол и да се любувам на това, което обичам ", добави Петков.

" Не съм си и помислял да се откажа. Снощи бяхме дружно с президента и доктора на тима. Дъщеричката ми ме попита: " Тате, нали няма да спираш с футбола? Искам още да те виждам по малкия екран ". Така че ще продължа. Имам над 10 интервенции във времето и не са ме отказали. Може би това ще ме стимулира още повече. Нищо, че съм на 45 години - да съм жив и здрав, мисля да продължа да играя и да оказвам помощ.
Никога не съм излизал и не съм нападал избран състезател или клуб, за разлика от някои хора. Не съм афектиран, не диря реванш. Кайседо ми писа, отговорих му напълно обикновено и човешки. Благодарих му, пожелах му триумф и по този начин ", добави пазарджиклията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР