Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа отпраши към Ибиса. Подобно

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа отпраши към Ибиса. Подобно
Коментари Харесай

Тибо Куртоа има нова тръпка

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа отпраши към Ибиса. Подобно на доста свои сътрудници той избра Балеарските острови за своята лятна отмора. Там белгиецът бе издебнат от папараци в недвусмислена поза с италианския супермодел Сара Солдати.
 Така Куртоа затвърди репутацията си на коцкар. След края на брака си с Марта Домингес, майката на двамата му синове, футболистът сменя мацките като носни кърпи. За последните три месеца това е третата секси дама, с която е забелязван стражът на “Белия балет”.
 В началото на годината той имаше къса случка с тв водещата и модел Алба Карийо. Красивата русокоска е някогашна брачна половинка на тенисиста Фелисиано Лопес. Именно тя разкри връзката им. Това не се хареса на Куртоа, който отхвърли да са дружно и даже си разреши да я обиди обществено. Последва и отговор от Алба, която беше не по-малко жлъчна.
View this post on Instagram
A post shared by Sara Soldati (@sara.soldati) on Dec 7, 2018 at 7:54am PST
Малко по-късно вратарят имаше алъш-вериш с чернокосата сексбомба Лиз Емилиано. Тя също не се задържа дълго към Куртоа.
View this post on Instagram
A post shared by Sara Soldati (@sara.soldati) on Sep 19, 2018 at 12:49pm PDT
Сега е ред на Сара. Тя е родом от Болоня и е на 20 години. Сексапилната брюнетка има над 100 000 почитатели в обществената мрежа “Инстаграм”. Дали тя е просто летен флирт за Тибо или връзките им ще прераснат в сериозна връзка следва да забележим.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА САРА СОЛДАТИ ВИЖТЕ ТУК!!!  Сара Солдати @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР