Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира темата за критиките

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира темата за критиките
Коментари Харесай

Куртоа се защити от критиките по негов адрес

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа разяснява тематиката за рецензиите по негов адрес за представянето му в мачовете на отбора.

“Когато казваш, че си един от най-хубавите на света, ще те правят оценка по отношение на това. Критиките на испанската преса? Обръщам внимание единствено на това какво ми споделя треньора. Имам си личен представител, който се оправя с медиите и ме уведомява, в случай че има нещо, по което би трябвало да се изкажа. Някои от тези публицисти имат 10 страници, които всеки ден би трябвало да пълнят с неща за Реал Мадрид, тъй че е елементарно да се основават полемики. Лесно е да те подлагат на критика, когато получаваш голове. Нещата обаче се прекатурнаха, тъй като в последните ми пет мача не съм позволил гол. Въпреки това, считам, че съм на същото равнище. Слушам само треньора и съотборниците ми.
Courtois: " I also see myself as one of the best goalkeepers in the world and when you say that, you also set the bar high for yourself and for the people who have to judge you. I know I'm one of the best, you have to have that kind of confidence to perform. "

Damn. Big Balls.
— M•A•J (@Ultra_Suristic) 13 ноември 2019 година За всеки вратар един гол е прекомерно доста, само че не можеш да виниш единствено себе си. Зинедин Зидан вижда, че на тренировките избавям сложни удари. Той постоянно е имал религия в мен. Също по този начин знае, че в мачовете се позволяват неточности. Считам себе си за един от най-хубавите вратари на света и като споделям това, слагам летвата високо за мен самия, както и за тези, които би трябвало да ме правят оценка. Знам, че съм един от най-хубавите. За да се представяш добре, би трябвало да имаш такова самочувствие. Преди мача с Брюж (2:2), след който започнаха рецензиите против мен, победихме като посетители Севиля с 1:0 и направихме 0:0 при визитата си на Атлетико Мадрид. Това са два сложни терена. Приятно е, че още веднъж резервирам мрежата си “суха”, само че в последна сматка е значима работата на всичките 11 играчи, а освен тази на вратаря. 11-има нападаме и 11-има се защитаваме”, съобщи Куртоа на конференция преди мачовете на Белгия с Русия и Кипър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР