Вратарят на Порто Икер Касияс говори за състоянието си след

...
Вратарят на Порто Икер Касияс говори за състоянието си след
Коментари Харесай

Икер Касияс: Възстановяването е спокойно и бавно

Вратарят на Порто Икер Касияс приказва за положението си след сърдечен удар, който получи през май.

" Възстановяването е постепенно, само че би трябвало да бъде по този начин. Спокойно и постепенно. Всички трудности би трябвало да бъдат преодолени. Няма повече спънки. Умът би трябвало да остане чист. Не желая да съм образец за нищо. Да продължим битката! ", написа вратарят в своя акаунт в обществената мрежа " Twitter ".

Касияс не разгласи края на кариерата си и през юли стартира образование. Порто го картотекира за мачовете през сезона, само че към този момент информация за възможното му присъединяване в публични срещи.

На 1 май вратарят претърпя инфаркт по време на подготовка и се подложи на лекуване. Самият състезател преди този момент съобщи, че към момента не е решил дали да продължи кариера си. Ръководството на Порто е готово да предложи на вратаря административна позиция в клуба, в случай че футболистът реши да приключи играта си.

В испанския народен тим Икер Касияс стана международен и повторен европейски първенец. С Реал Мадрид, вратарят печели шампионата 5 пъти, два пъти в Купата на Испания и три пъти в Шампионската лига. През сезон 2017/18 той стана първенец на Португалия като част от Порто.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР