Вратарят на Порто и бивш национален страж на Испания Икер

...
Вратарят на Порто и бивш национален страж на Испания Икер
Коментари Харесай

Икер Касияс в стабилно състояние след прекаран инфаркт

Вратарят на Порто и някогашен народен пазач на Испания Икер Касияс е в болница в устойчиво положение, откакто е получил инфаркт по време на подготовка на португалския отбор. 37-годишният пазач е получил сърдечния проблем по време на утринната подготовка на “драконите ” в подготвителния им център в Оливал.

“Касияс получи изострен миокарден инфаркт по време на днешната подготвителна сесия. Тренировката бе прекратена, с цел да му се окаже нужната здравна помощ, който сега е в болница CUF Порто. Той е добре, в устойчиво положение и сърдечният проблем към този момент е отхвърлен ”, се споделя в известие на формалния уебсайт на клуба.

Икер Касияс e измежду легендите на Реал Мадрид и Испания, като завоюва с Кралския клуб три пъти Шампионската лига и пет пъти купата в Ла Лига, а с националния тим завоюва две европейски и една международна купа.

От Реал Мадрид показаха загрижеността си за положението на някогашния им футболист. “Реал Мадрид желае да съобщи цялата си поддръжка на своя обичан капитан Касияс. През професионалната си кариера той ни научи да преодоляваме най-невероятните трудности. Искаме да забележим нашия безконечен капитан възобновен допустимо най-бързо и му изпращаме целия кураж на света ”, се споделя в известието от Реал. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР