Вратарят на Пари Сен Жермен Серхио Рико е излязъл от

...
Вратарят на Пари Сен Жермен Серхио Рико е излязъл от
Коментари Харесай

Серхио Рико излезе от комата три седмици след конния инцидент

Вратарят на Пари Сен Жермен Серхио Рико е излязъл от комата три седмици след случая, до момента в който яздеше кон, удостовери жена му. 29-годишният испанец участваше в годишно събитие в Уелва, Испания предишния месец, когато падна от кон и получи черепно-мозъчна контузия. Той бе откаран в болница в Севиля и след това интубиран.


Говорейки отвън лечебното заведение в понеделник, дамата на Рико регистрира подобрението в положението му. „ Той прави дребни крачки в вярната посока и истината е, че към този момент виждаме малко повече светлината в тунела. Лека-полека той се възвръща и знаех през цялото време, че той ще се усъвършенства, тъй като е първенец. Караме го малко по малко. Трябва да сме търпеливи “, показа за Telecinco брачната половинка на потърпевшия пазач Алба Силва.

Рико игра чартърен във Фулъм през сезон 2018/19 от Севиля. Впоследствие той бе преотстъпен в Пари Сен Жермен за 2019/20, преди да се причисли за непрекъснато при парижани през идващия сезон. През сезон 2021/22 той игра чартърен в Майорка, а през миналата акция има 14 дуела за ПСЖ.

Играчите на френския гранд уважиха Рико по време на последния си мач за сезона, носейки фланелки с неговото име на гърба им. Килиан Мбапе също отпразнува гол, вдигайки тениска с името на Рико и номер 16. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР