Вратарят на Пари Сен Жермен Кевин Трап стана поредният футболист

...
Вратарят на Пари Сен Жермен Кевин Трап стана поредният футболист
Коментари Харесай

Вратарят на ПСЖ: Неймар е всичко друго, но не и арогантен

Вратарят на Пари Сен Жермен Кевин Трап стана следващият футболист на клуба, който се опита да разсее общественото мнение за най-скъпия състезател в историята – Неймар да Силва.

Роналдо: Неймар ще се трансформира в №1 в света

Бразилският нападател демонстрира феноменални изяви след летния си трансфер от Барса в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. Победният му гол против Тулуза в съботния дуел от Лига 1 към този момент повиши актива му на 19 попадения в 18 турнирни дуела.

Не единствено Неймар го галят с перце в ПСЖ

26-годишният футболист обаче в това време търпи рецензии за държанието си на и отвън терена, като неотдавна при триумфа с 3:2 над Рен в Купата на Лигата подаде ръка към паднал противник на земята и тъкмо когато съперникът му посегна да се възползва, Неймар прибра ръката си.

Гаджето на Неймар е шлагер на карнавала в Рио

По-рано през седмицата различен от играчите на ПСЖ – Адриен Рабио удостовери, че Неймар и Килиан Мбапе се радват на специфични привилегии, само че и той като Кевин Трап съобщи, че този факт не въздейства върху държанието на двамата по отношение на останалите в тима. „ Неймар разполага с голямо сърце”, разяснява Трап пред немското издание „ Билд”. „ Той е извънредно прелестен и постоянно подготвен да помогне. Всичко друго е, само че не и нахален. Напълно се вписа в нашия колектив.”

„ Неймар е водач, който просто желае да печели”, добави Трап.

30 - Neymar is involved in 30 goals after only 18 Ligue 1 games played - he reached this milestone on his 37th Liga game with Barcelona. Tornado. pic.twitter.com/EEbl121TTr
— OptaJean (@OptaJean) February 10, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР