Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума, и неговата

...
Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума, и неговата
Коментари Харесай

Във Франция: Кошмарни разкрития за обира на Донарума и съпругата му

Вратарят на Пари Сен Жермен - Джанлуиджи Донарума, и неговата брачна половинка претърпяха същински призрачен сън, откакто предходната нощ бяха ограбени в дома си във френската столица.

Двамата бяха откарани в болница след зверското посягане, а в този момент френските медии разкриха още детайлности за случая.

Близки до следствието описват, че в 03:10 часа бандитите са нападнали охранителя на входа на постройката, в която е апартаментът на италианското семейство.

След като са се справили с него, те са се качили по етажите и са нахлули в дома на Донарума. Там крадците са почнали да бият футболиста, като са го ритали в главата, по която той е получил две кървящи рани.

После стражът и неговата брачна половинка Алесия Елефанте са били завързани и застрашени с оръжие, с цел да разкрият къде стоят полезностите им. Така обирджиите са се докопали до бижута, скъпи чанти и първокласни часовници на обща стойност към 500 000 евро.

В първичните информации се твърдеше, че вратарят и половинката му даже са били съблечени голи. Всичко това е траяло единствено десетина минути. Когато крадците са напуснали жилището, двамата са съумели сами да се развържат и да изтичат до работещ наоколо хотел. Служителите на рецепцията там са извикали полиция.

От Пари Сен Жермен отхвърлиха да разкрият доста детайлности. Добрата вест е, че пострадванията на вратаря не са толкоз съществени, тъй като той ще пътува с отбора на следващия ден за Япония за предсезонно турне.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР