Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка е изправен пред страхотен парадокс

...
Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка е изправен пред страхотен парадокс
Коментари Харесай

Куриоз: Вратарят Дубравка ще вземе златен медал, само ако... Нюкасъл загуби

Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка е изправен пред страховит абсурд преди финала за Карабао Къп, в който отборът му ще се изправи против Манчестър Юнайтед.

През първата част от сезона той защитаваше цветовете на „ алените дяволи “, където бе чартърен. Той взе присъединяване в 2 мача от Карабао Къп за отбора на Ерик Тен Хаг, само че откакто през януари се завърна при „ свраките “, той по този начин и не игра в техните мачове от шампионата.

Затова и Дубравка няма да получи орден, в случай че Нюкасъл завоюва финала и той не вземе присъединяване в него, защото не е взел участие в нито един мач от шампионата с екипа на „ свраките “. Към момента е доста малко евентуално той да пази за отбора на Еди Хау на финала, защото титулярният пазач Ник Поуп се намира в страхотна форма.

От друга страна, в случай че Манчестър Юнайтед завоюва, то словакът ще получи златен орден, защото е играл за тима в шампионата през въпросния сезон.

Затова и мачът ще бъде много по-странен за вратаря на Нюкасъл. Срещата е на 26 февруари и ще се играе на „ Уембли “ в Лондон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР