Вратарят на Нидерландия Андриес Ноперт, който впечатли с изявите си

...
Вратарят на Нидерландия Андриес Ноперт, който впечатли с изявите си
Коментари Харесай

Нидерландското откритие Андриес Ноперт пред трансфер в Аякс

Вратарят на Нидерландия Андриес Ноперт, който впечатли с изявите си по време на Мондиала в Катар, в най-скоро време ще се причисли към Аякс. Това обявиха един от най-успешните треньори “лалетата ” в последните години Дик Адвокаат и Йохан Дерксен.

Двамата проучиха представянето на Нидерландия в Катар, където “оранжевите ” завършиха присъединяване си на четвъртфинал, отпадайки от Аржентина след осъществяване на дузпи. Нидерландските митове показаха посочиха, че Ноперт, който сега се състезава в Хееренвеен, най-вероятно ще поеме в посока Амстердам, където ще се причисли към локалния Аякс.

" При мощното му показване, считам, че за Хееренвеен ще бъде мъчно да го задържи. Дори имам информация в каква посока ще поеме. Той не направи неточност. Хееренвеен в действителност може да си изпълни джобовете с един подобен трансфер ", сподели Йохан Дерксен.

" Това момче направи отличен шампионат, любопитен съм какво ще се случи с него ", сподели Адвокаат. 75-годишният треньор, който беше назначен да управлява АДО Ден Хааг в края на ноември, вижда Ноперт като подобаващ вратар за Аякс.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР