Вратарят на националния отбор по футбол Георги Георгиев заяви, че

...
Вратарят на националния отбор по футбол Георги Георгиев заяви, че
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Героят беше целият отбор

Вратарят на националния тим по футбол Георги Георгиев съобщи, че не се усеща огромният воин при равенството 1:1 с Италия в международна подготовка. Въпреки че направи няколко блестящи спасявания, стражът дефинира своите съотборници за герои и добави, че " лъвовете " към този момент гледат към идващия си мач от пресявките - семейството на Литва в неделя.

" Героят беше целият тим, в случай, че играха по този начин добре и се бориха в отбрана. Аз не се считам за воин. Целият тим се остаряла и даде всичко от себе си, с цел да можем да се поздравим с позитивен резултат. ", съобщи Георгиев.

" В мачове с такива тимове за 10 минути могат да ти вкарат и 3 гола, тъй че, в случай че изгубиш централизация, и за елементи от секундата може да стане пакост. Във всичките 90 минути всички бяха на равнище. Това беше решаващото, с цел да си тръгнем с хикс. "

" В момента към този момент сме го не запомнили този мач, тъй като идващият чука на вратата, който е, самоуверено мога да кажа, по-важният мач в този цикъл, тъй като в случай че създадем друго от победа, ще се смята за неприятен резултат. "

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР