Вратарят на националния отбор на Мексико по футбол Гийермо Очоа

...
Вратарят на националния отбор на Мексико по футбол Гийермо Очоа
Коментари Харесай

Вратарят на Мексико се възхити от Меси

Вратарят на националния тим на Мексико по футбол Гийермо Очоа съобщи, че се усеща доста стимулиран преди съботния мач от Световното състезание в Катар против двукратния притежател на купата Аржентина, когато ще се изправи против " магията " на Лионел Меси.

Очоа, който играе на пети Мондиал в кариерата си, беше воин на Мексико във вторник, когато избави дузпа на звездата на полския отбор Роберт Левандовски при равенството 0:0 в първия им мач от група " С ".

Мексико може да отстрани любимеца Аржентина, в случай че вземе трите точки, откакто южноамериканците претърпяха изненадваща загуба с 1:2 от Саудитска Арабия.

" Готови сме да се борим. Меси има магия. Той може да не прави нищо изключително и в това време единствено за минута може да реши нещата и да вкара гол ", сподели 37-годишният Очоа на конференция, оповестява " Ройтерс ".

" Ще бъде ужасно предизвикателство. Ще бъде доста комплицирано, само че какъв по-добър миг от Световно състезание против един от най-хубавите играчи в света и историята Меси, в случай че не и най-хубавият ", добави стражът.

Мексиканският капитан добави, че Мондиал 2022 в Катар е идеалната опция да се опитва против най-хубавите.

" Не ми харесва " хей, не желая да играя против този и оня, тъй като е прекомерно мъчно ". Напротив, желая да играя против тях на Световно състезание. Искам да играя добър футбол и да ги победя ", сподели Очоа.

Мексико ще срещне Саудиатска Арабия в последния си мач от груповата фаза в сряда.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР