Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума остава в полезрението на Манчестър

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума остава в полезрението на Манчестър
Коментари Харесай

Донарума остава в полезрението на Манчестър Юнайтед

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума остава в полезрението на Манчестър Юнайтед, оповестява " Tuttosport ". " Червените дяволи " от дълго време наблюдават изявите на надарения пазач на " росонерите " и виждат в негово лице съвършен заместител на Давид де Хеа.

Бъдещето на Де Хеа на " Олд Трафорд " остава неразбираемо. Испанецът има контракт за още една година, само че е малко евентуално да преподпише. Интерес към него има от страна на Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. На този стадий обаче е малко евентуално някой от тях да изпрати оферта през това лято и Де Хеа ще продължи да носи екипа на Юнайтед и през идващия сезон.

На " Олд Трафорд " обаче са готови за всевъзможни разновидности и точно Донарума е техният избор за заместител на Де Хеа. Към момента обаче неговото привличане наподобява мъчно осъществимо поради високата му цена. От Милан желаят за младока сред 55 и 60 милиона евро, а това е цена, която " Червените дяволи " не могат да си разрешат на този стадий. Клубът сега не може да харчи толкоз, колкото през последните години и главната причина е, че не съумя да се класира за Шампионската лига и ще се лиши от съществени доходи от най-комерсиалния шампионат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР