Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни агента си

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни агента си
Коментари Харесай

Донарума пред раздяла с Мино Райола

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни сътрудника си Мино Райола. Причината за това е разминаване във вижданията сред фамилията на младия пазач и мениджъра на играча, оповестява " Медиасет ".

Както е известно, неотдавна 18-годишния състезател отхвърли да подпише нов контракт с " росонерите " на стойност 5 милиона евро на сезон. Райола пък съобщи, че повода за това е неприятното отношение от страна на шефовете на клуба, които са притискали и заплашвали неговия клиент.

От Милан пробваха да успокоят пристрастеностите, като персонално треньорът Винченцо Монтела посети фамилията на Донарума в опит да ги завоюва на своя страна. Това обаче още повече е разгневило Райола, който е изпратил братовчед си Енцо в Полша, с цел да се срещне с Донарума (б.р. който е там с националния тим на Италия до 21 години). Той е споделил на играча, че няма вести от Милан и е опитал да го убеди да одобри предлагането на Реал Мадрид.

Ако фамилията на Донарума и Райола продължат да имат разлики в мненията по отношение на бъдещето на младока, това може да докара до раздор в връзките сред сътрудника и играча, който да го уволни и да потърси нов човек, който да съставлява ползите му.

Ако се стигне до сходна разлъка, това няма да е пръв сходен случай за Райола. Преди време той натискаше Марек Хамшик да напусне Наполи, само че играчът не се вслуша в препоръките му и в последна сметка си откри нов сътрудник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР