Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще стане най-скъпоплатеният

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще стане най-скъпоплатеният
Коментари Харесай

Де Хея става най-скъпоплатеният вратар в света

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще стане най-скъпоплатеният на своя пост в света в мига, в който постави автограф върху новия си контракт с клуба. Според неделното издание на вестник „ Телеграф ” общото заплащане, което испанецът ще получи – стига да извърши до дъно новото съглашение – възлиза на 117 милиона паунда.

Преговорите с Де Хеа не престават към този момент месеци наред, като „ алените дяволи ” се пробват да обвържат един от най-класните си играчи. Настоящият договор на стража изтича през лятото на 2020 година. Журналистът от „ Таймс ” Пол Хърст твърди, че клубове като Ювентус и Пари Сен Жермен са пробвали да се възползват от този факт.

Съвсем скоро обаче сходни опити ще станат безпочвени, тъй като Де Хеа се кани да парафира за 6 години с Юнайтед. Така той ще подсигури бъдещето си до 2025 година, когато ще е на 34.

Хърст твърди, че има две съществени аргументи, заради които испанецът е отказал да договаря с други отбори и е показал преданост към „ алените дяволи ”. Първата от тях се крие в множеството нетипично груби неточности, които той позволи към края на предишния сезон. Въпреки тях мениджърът Оле Гунар Солскяер реши да не го забива на пейката макар, а това е зарадвало доста Де Хеа. В същото време той е уверен, че напълно скоро Юнайтед ще се завърне на победния път и още веднъж ще почне да натрупа титли. Разбира се, фрапантното повишение на заплатата също има своята роля.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР