Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е взел решение,

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е взел решение,
Коментари Харесай

Рязък обрат - Де Хеа планира да преподпише с Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е взел решение, с което дава очаквания на „ алените дяволи” да продължи кариерата си на „ Олд Трафорд”. 28-годишният испанец влиза в последната си година от неговия договор в Манчестър, а ползата към него е голям от огромните клубове.

Пари Сен Жермен и Ювентус са свързвани съществено с трансфер на Де Хеа, до момента в който любознанието от Реал Мадрид датира от съвсем пет години към стража на Юнайтед.

Въпреки това The Telegraph предава, че за нищо на света шефовете на „ алените дяволи” няма да пуснат Де Хеа през това лято, даже да го изтърван без пари през летния трансферен пазар следващата година. „ Червените дяволи” се надяват да намерят обща тематика за разискване на иден негов контракт с клуба.

Причината за отклоняването на предложенията от тима на Деа Хеа е, че вратарят желае сензитивно завишение на заплатата и желае да се приближи до възнаграждението на Алексис Санчес (500 хиляди паунда).

Четирикратният състезател на сезона на Юнайтед – Де Хеа, има вяра, че точно тази заплата ще го утвърди като най-важния футболист в клуба и единствено при такива условия ще остане в Англия с екипа на Ман Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР