Вратарят на мъжкия отбор на ОФК Беласица Благой Стоянов и

...
Вратарят на мъжкия отбор на ОФК Беласица Благой Стоянов и
Коментари Харесай

Беласица остана без двама вратари

Вратарят на мъжкия тим на ОФК Беласица Благой Стоянов и на юноши младша възраст Живко Стоянов не са към този момент част от клуба.

Всичко това стана след анализа, осъществен от старши треньора Иван Златински на мача Германея-Беласица, игран в миналата събота. Веднага откакто е била дадена думата на футболистите, досегашният вратар на мъжете Благой Стоянов е получил отговор за какво не е бил включен в групата за мача против Германея Сапарева баня.

Отговорът на наставника Иван Златински, че на Благой Стоянов е било наложено наказване от страна на управлението на клуба поради недоброто държание към директния му треньор Валери Дагалов. Това не се харесало на Благой Стоянов и той демонстративно напуснал съблекалнята, вземайки със себе си и по-малкия си брат, доскорошен пазач на юноши младша възраст Живко Стоянов. Категоричен отговор за това бе даден от управлението на клуба, че на никого няма да се молят.

В клуба ще останат единствено футболисти, които съблюдават вътрешния устав на клуба и милеят за престижа на Беласица. Преди няколко дни напусна и нападателят Тодор Кръстев.

Обстановката в мъжкия тим на Беласица остава напрегната във връзка с кадровия състав. Не упражняват по незнайни аргументи Милчо Макенджиев и Благой Наков. Любо Танев получи нова травма по време на мача против Германея Сапарева баня и се обрисува да отсъства дълго време от терена. При омекотен режим се готви капитанът на тима Владимир Кабранов.

Наставникът на ОФК Елин Пелин - Калоян Стоилов, чийто тим ще гостува на Беласица в събота, съобщи: "Продължават неволите в нашия тим. Основните футболисти Илиян Трайков, Максим Иванов, Илко Маринов и Иван Зайков са с трайни травми, не упражняват и няма да вземат присъединяване в съботния дуел на стадиона в Коларово. Очаква се да се завърне на терена от излекувана контузия Георги Недялков ".

"Есенният дял от актуалното състезание е доста слаб като цяло за нас и повода е, че 10 дни преди старта на шампионата бяхме известени, че ще играем в Трета лига. Със сигурност ще се напрегнем да спечелим нещо като посетители против Беласица - тим, който в последно време претърпя много загуби. Няма накъде към този момент, откакто се изравнихме по точки с Германея Сапарева баня и Ботев Ихтиман ", добави той./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР