Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов разкри в интервю за Канал

...
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов разкри в интервю за Канал
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Никой в Лудогорец не е почувствал засищане от успехи

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов разкри в изявление за " Канал 3 ", че най- специфичната купа с разградчани е извоюваната през 2013г, когато Левски загуби трофея в последния кръг след равенството против Славия след автогол на Димитър Везалов. Националът, който съвсем 3 години беше отвън терените поради тежка травма, описа за сложните си моменти през последните седем години.

„ Никога не помислих за отричане. През всичките месеци и интервенции мисълта за завръщането на терена ми оказа помощ доста. Радвам се, че още веднъж играя за първия тим и спечелвам трофеи. Никой в Лудогорец не е почувствал насищане от триумфи. Всички желаеме да печелим още и да играем в Шампионската лига. Факт е, че неналичието на конкуренция в България не ни оказва помощ, когато излезем навън”, сподели Стоянов.

Вратарят разяснява и напускането на Марселиньо.

„ Не е прелестно, че след толкоз години се разделяме с него. Не съм се опитвал обаче да го обезсърчавам, всеки самичък носи отговорност за решенията си. Не си поисквам да ми бъде противник на терена. Имало е опция да напусна Лудогорец, само че това по този начин и не се случи. Дали поради разминавания в договарянията или нещо друго, е реалност, че към момента съм в Разград”, сподели Стоянов. efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  ЦСКА-София 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР