Вратарят на Лудогорец Серджо Падт може изненадващо да стане национал

...
Вратарят на Лудогорец Серджо Падт може изненадващо да стане национал
Коментари Харесай

Вратарят на Лудогорец става национал на Нидерландия?

Вратарят на Лудогорец Серджо Падт може изненадващо да стане национал на Нидерландия. Това заяви изданието „ fcupdate.nl “, представен от „ Мач Телеграф “.

Преди контролите с Дания и Германия, които са надлежно на 26 и 29 март, селекционерът Луис ван Гаал има огромни проблеми с вратарския пост. Той не може да разчита на Джъстин Бийлоу, който е отвън игра до края на сезона заради травма. Травми имат още Яспер Силесен и Ремко Пасвир.

Точно поради Луис ван Гаал и неговият щаб са обсъждали незабавно кои вратари да повикат. Без опция е опитният Тим Крул, а се чака повиквателни да получат още Марк Флекен от Фрайбург и Йоел Дромел от ПСВ Айндховен. Сред коментираните футболисти са още Марко Бизот от АЗ Алкмаар, Серджо Падт от Лудогорец и Ник Марсман от Фейенорд.

За Серджо Пад fcupdate.nl написа:

„ Бившият състезател на Грьонинген към този момент беше коментиран като вратар на националния тим, само че по този начин и не се стигна до повиквателна. Падт е корав титуляр в българския Лудогорец и по тази причина е в отличен мачов темп “.

Факт е, че стражът на родния отличник е в добра форма. Той завоюва титулярно място през октомври предходната година, когато в тима към момента беше Кристиан Кахлина. След това хърватинът бе продаден, а вместо него пристигна сънародникът му Симон Слуга. Той обаче все още се задоволява само с място на пейката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР