Вратарят на Лудогорец Ренан може да премине в клуб от

...
Вратарят на Лудогорец Ренан може да премине в клуб от
Коментари Харесай

Лудогорец на крачка от нов силен трансфер

Вратарят на Лудогорец Ренан може да премине в клуб от френската Лига 1, осведоми footmercato.net. Изданието дефинира 30-годишния бразилец за най-хубавия пазач в България през предишния сезон, който е оставил положителни усещания и с изявите си в Лига Европа.

Наскоро Ренан удължи контракта си с “орлите” за три години. Френското издание обаче твърди, че разполага с информация, съгласно която вратарят не изключва вид за трансфер в Лига 1, където няколко клуба демонстрират интерес към услугите му.
 Левски - Лудогорец @@@
Ренан дос Сантос беше първи избор за вратата на разградчани до началото на пролетния дял в родния шампионат. След това титуляр стана българският национал Пламен Илиев. Тигъра игра и при успеха над Локомотив (Пловдив) за Суперкупата на България и при загубата от Ференцварош в Лига Европа.

Както е известно, Лудогорец разполага на вратата и с Хорхе Броун. Аржентинецът обаче няма записана нито една игрова минута от началото на годината. Броун може да стане първа запаса на Илиев, в случай че Ренан бъде продаден. Наскоро в Южна Америка оповестиха, че Лудогорец е отказал оферта за бразилския си вратар от страна на Флуминензе.
efbet Лига 1 кръг, събота 13 юли  Лудогорец 21:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР