Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев спаси победата на тима си

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев спаси победата на тима си
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Важното е, че топката не е зад гърба ми

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев избави успеха на отбора си с невероятните си изяви в мача с Ботев. "Орлите " надвиха с 1:0, само че националният пазач беше над всички със страхотните си намеси в няколко момента.

"Никога не е елементарно, Ботев е доста добър тим, има доста положителни играчи. Смениха и треньора и подходиха по различен метод. Заслужават да са по-високо в класирането и не са за тази позиция, на която са сега ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT, откакто получи шампанското за Играч на мача.

"Важното е, че не влезе топката във вратата ми. Продължаваме серията без позволен гол и това е най-важното. Не мисля за тази серия, по-важното е да означаваме голове и да са с по един повече от противника. Ясно е, че един ден ще завърши тази серия, само че значимото е да бием ", добави вратарят във връзка серията без позволен гол, която е подравнен клубен връх и след това приказва за идния мач с Еспаньол.

"Следва дуел в Лига Европа, би трябвало да се подготвим оптимално добре, чака ни тежък мач. Щом сме водачи, значи държим дистанцията и не ни интересува какво вършат съперниците. Гледаме единствено нашия тим и се стремим да надграждаме ", показа още Илиев и приказва за множеството позволени обстановки пред него.

"Не ме тормози, че позволяваме обстановки. Серията ни се дължи на хубавичко отбрана, през днешния ден имаха малко повече обстановки, само че мисля, че в другите мачове ще го поправяме и няма да има толкоз положения пред вратата ни ", приключи вратарят на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР