Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разкри причините, поради които е

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разкри причините, поради които е
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Шансовете за класиране на България за Евро 2020 са минимални

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разкри аргументите, заради които е избрал да продължи кариерата си при разградчани. Той приказва и по други тематики, ето по-интересното от изявлението на ботевградчанина пред сътрудниците от " Диема спорт ".

" Около Нова година се случиха нещата, много бързо. За мен беше доста по-добре да дойда в Лудогорец в този момент, през зимата. Лудогорец не може да разчита на никой състезател, че ще е корав титуляр. Всеки би трябвало да си заслужи мястото. Никой не ми е обещавал титулярно място. Не би трябвало аз да разясня другите вратари в България. Откакто съм си тръгнал, Лудогорец върви единствено нагоре. Другите тимове също се пробват да построяват бази. Лудогорец е точното място за един добър трансфер по-късно ", съобщи Илиев.

" С националния тим можехме да приключим и по-добре. Не можахме да запазим първото място в Лигата на Нациите, само че като цяло оставихме позитиви от представянето ни. Винаги съм бил реалист. При всички положения не са огромни възможностите ни за класиране на Евро 2020. Моето мнение е, че групата е доста равностойна. Като изключим Англия, всички сме на едно равнище ", добави вратарят на националния тим.

" Аз не съм отказвал оферта от Левски. Лудогорец заплати немалка сума за мен в случай, че имах още 6 месеца от контракта, щом съм в Лудогорец значи това съм желал. Поддържал съм връзка само с админа в клуба, с никой различен не съм поддържал връзка ", сподели още Тигъра.
 Пламен Илиев: Лудогорец оказва помощ и на другите тимове в България да се развиват
Пламен Илиев: Лудогорец оказва помощ и на другите тимове в България да се развиват

" Строят се бази, виждаме, че съвсем всички игрища имат осветяване "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР