Вратарят на Лудогорец Хорхе Броун сподели вижданията си за Световното

...
Вратарят на Лудогорец Хорхе Броун сподели вижданията си за Световното
Коментари Харесай

Хорхе Броун: Мачове не се печелят благодарение на тежестта на фланелката

Вратарят на Лудогорец Хорхе Броун показа вижданията си за Световното състезание в Русия. Неговата татковина Аржентина отпадна и той има своя нов любимец. Изненадващо или не, само че това е Белгия.

" Белгия е селекция, в която от няколко години текат избрани процеси. Имат доста положителни играчи и мисля, че те към този момент са в пика на кариерите си. В груповата фаза демонстрираха, че играят футбол на най-високо равнище и с доста ясна цел ", съобщи Броун пред " Диема " и разкри кой от вратарите го впечатлява.

" Най-много одобрявам вратаря на Мексико Гийермо Очоа. Харесва ми личността му. Освен това считам, че неговите рефлекси го вършат един от най-завършените играчи на нашия пост на Мондиала ", съобщи още стражът и приказва за компликацията да се печели на огромен шампионат.

" В днешно време футболът в международен мащаб е доста балансиран. Не се печели единствено на база имена или с помощта на тежестта на фланелката. Трябва да печелиш на терена, а в този момент е мъчно, тъй като силите са изравнени ", приключи аржентинският вратар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР