Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус се извини за двете си

...
Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус се извини за двете си
Коментари Харесай

Съкрушеният Кариус: Извинявам се на всички, подведох моя отбор

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус се извини за двете си решителни неточности, които значително доведоха до провалянето на неговия тим във финала с Реал Мадрид.

Коледа подрани за Реал! Кариус му сервира 13-ата

Германецът първо направи ужасна неточност, позволявайки на Карим Бензема да подложи крайник и да засече подадена с ръка топка, след което работи ужасяващо и при изстрел от далечно разстояние на Гарет Бейл за 1:3.

След мача Кариус бе в доста тежко прочувствено положение като дълго време не успяваше да сдържи сълзите си и се извиняваше на почитателите на отбора.

"Не усещам нищо. Днес загубим мача на моя тим. Съжалявам за всички. Съжалявам за всички, за отбора, за целия тим. Грешките ни костваха всичко. "

"Ако можех да върна времето щях да го направя. Просто скърбя за моя тим. Знам, че през днешния ден подведох. Сега е доста мъчно, само че това е животът на вратаря. Трябва още веднъж да вдигнеш глава. "

"Засеа просто скърбя за всички, че тези голове на процедура ни костваха купата. "

В обществените медии необятно обсъждан бе фактът, че първите, които пробваха да утешат вратаря, бяха играчите на Реал. Кариус обаче посочи, че и неговите съотборници са пробвали да издигнат духа му.

"Няма какво да кажа. Разбира се, че всички пробваха да ме разведрят, само че просто всички мълчахме, тъй като сме разочаровани. Ще ни би трябвало известно време, с цел да го преодолеем. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР