Вратарят на Литекс Ловеч Диян Вълков призна превъзходството на Ботев

...
Вратарят на Литекс Ловеч Диян Вълков призна превъзходството на Ботев
Коментари Харесай

Вратарят на Литекс: Трудно се говори след 0:5

Вратарят на Литекс Ловеч Диян Вълков призна превъзходството на Ботев в четвъртфиналния дуел сред двата отбора от шампионата за Купата на България. „ Канарчетата “ бяха безкомпромисни и се постановиха с 5:0, ставайки първия отбор, класирал се за полуфиналите в конкуренцията.

„ Наистина мъчно се приказва след такава загуба. Четирите гола станаха след наши самостоятелни неточности. Ботев е по-класният тим. Излязоха с най-благоприятен състав, до момента в който ние сме по-млад тим и на някои момчета им липсва самочувствие “, разяснява Вълков.

„ Първият гол ни обърка. Ако бяхме задържали още малко, щяхме да получим известна доза самочувствие и убеденост. Не се знаеше какво можеше да стане. Първият гол обаче ни стъписа “, продължи вратарят на Литекс.

„ Говорихме си, че би трябвало да играем по-освободено. Ние сме млад състав, обиграваме се. Ботев не ни подцени, излезе с най-благоприятен състав. Стремим се да играем добър футбол, с доста подавания. Искаме да играем привлекателно и да реализираме резултати. Важно е да имаш и доза шанс и късмет в шампионата за Купата “, сподели още Диян Вълков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР