Вратарят на Лил - Майк Менян разказа прелюбопитна случка от

...
Вратарят на Лил - Майк Менян разказа прелюбопитна случка от
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Ибра втрещи с изумителна случка между двамата

Вратарят на Лил - Майк Менян описа прелюбопитна преживелица от интервала, в който имаше опцията да бъде съотборник на Златан Ибрахимович в Пари Сен Жермен.

24-годишният пазач бе част от ПСЖ сред 2009 до 2015 година, само че не записа формален мач за клуба.

"Не се чуваме, само че аз го одобрявам. Ибра е почтен - споделя ти какво мисли за теб в лицето. Но би трябвало да внимаваш, когато приказваш с него. Той ме атакува един път и аз му отвърнах ", спомня си Менян пред France Football.

"За някои хора това не беше обикновено, тъй като бях единствено на 17 години. Но за мен това беше вярната постъпка. Златан тренираше удари на подготовка и топката летеше с 400 километра в час. Джанлуиджи Буфон и Жулио Сезар нямаше да я заловен. И Ибра ми сподели "Ти си лай**н вратар ". За мен това не беше вярно. "

"Следващия път спасих негов удар и му споделих "Ибра, ти си лай**н нападател ". Той единствено ме погледна и не сподели нищо. После ме спря в съблекалнята. Каза ми, че е това е добре и че е харесал стореното от мен. Хареса ме. И преди го харесвах, само че след тази негова реакция го одобрявам още повече ", добави той към описа си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР