Вратарят на Левски - Николай Михайлов призна, че целият сезон

...
Вратарят на Левски - Николай Михайлов призна, че целият сезон
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Сезонът за Левски беше голяма мъка

Вратарят на Левски - Николай Михайлов призна, че целият сезон на " сините " е бил огромна тъга. Той въпреки всичко показа насладата си от обстоятелството, той и сътрудниците му завоюваха баража за класиране в Лига Европа против Етър с 1:0

" Не дребна, а огромна тъга беше сезонът. Мач под огромно напрежение за нас. В последна сметка завършихме на 10 точки пред четвъртия, само че трябваше да играем този неправилен мач. На нас той можеше да ни коства доста, до момента в който на Етър - нищо. В последна сметка излязохме и победихме. Най-хубавото е, че всичко свърши. Най-важното е Левски да се върне там, където му е мястото. Най-много желая да благодаря на почитателите, които бяха неповторими в поддръжката си към мен и клуба през последните 6 месеца ", разяснява Михайлов.
 Георги Тодоров: Ако задачите на Левски са високи, няма да стане единствено с юноши
Георги Тодоров: Ако задачите на Левски са високи, няма да стане единствено с юноши

" Дано хората са удовлетворени от това, което направихме "

" За мен сезонът е разочароващ. Левски да играе баражи в последния миг, че да избавя квотата си за Европа - това е недопустимо за клуба, който аз познавам. Сега би трябвало да поставим старания и да върнем Левски там, където му е мястото. Естествено, че няма да бъде елементарно. Има нови хора измежду управлението в лицето на Павел Колев, който е един огромен експерт. Знаете, че ще има ново треньорско управление, в четвъртък мисля, че се назначава ".

" Още не знам по какъв начин стоят нещата към мен. След завършека на мачовете се разбрахме да приказваме. Засега нямам тенденция. Сега отивам с националния тим. През идващите дни ще разясняваме с Павел Колев. Все отново идват нови треньори, дано забележим какво ще желаят те. Много пъти съм го казвал - Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски ".
 Валери Божинов: Дано Левски влезне в групите на Лига Европа
Щастливият Божигол: Дано Левски влезне в групите на Лига Европа

" Надявам се, че Петър Хубчев ще преобрази тима за положително "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР