Вратарят на Левски Николай Михайлов не е пропуснал и минута

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов не е пропуснал и минута
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Получава ми се, но не знам дали ще остана

Вратарят на Левски Николай Михайлов не е пропуснал и минута футбол, откогато се завърна в родния си клуб. Опитният пазач е подготвен за дербито против ЦСКА от 30-ия кръг на шампионата, което се явява извънредно значимо за двата преследвача на водача Лудогорец. 30-годишният Михайлов се надява успеха с 1:0 от 24 февруари да се повтори и на следващия ден. Дербито е от 17:15 часа на "Васил Левски ".

"Еуфорията беше огромна след успеха над ЦСКА напролет. Нормално като при всеки мач. Винаги играем както тимът, по този начин и аз - за трите точки, да играем добре и да запазя мрежата суха. Тогава се получиха и трите неща. Зарадвахме почитателите, вкарахме гол - автогол в действителност и запазихме мрежата суха, поради което всички бяха щастливи. Надявам се в събота да се поздравим с нова победа ", разяснява пред Диема Спорт Николай Михайлов.

„ Най-много ме е гняв за последния мач против Лудогорец. Започнахме добре срещата. Наистина в отбранителен проект направихме неща, с които по-скоро ги улеснихме, в сравнение с да им създадем живота тежък. Не видях с нещо тотално да са ни надиграли. Разбира се, няма какво да разясняваме - в България те са хегемон през последните 7-8 години. Имат положителни футболисти и добър тим. Ние обаче се противопоставихме сносно. Имахме възможностите да вкараме гол. Липсваше ни завършващият удар, тъй като имахме единствено един в очертанията на вратата, което не е задоволително. Трябваше да ги сложим под по-голямо напрежение. За страдание не успяхме, само че най-малко като игра и експанзия този път отговорихме за разлика от дуела на "Герена ". За жал и този път загубихме. Хубавото на футбола е, че през 5 дни имаш мачове. Сега ни следва нов подобен. Знаем против кого играем, а те имаха мач за Купата. Със сигурност ще има промени при тях, ще ги проучваме добре. Знаем положителните и слабите им страни, би трябвало да се подготвим по най-хубавия метод и да успеем да зарадваме нашите последователи ", сподели стражът на Левски.

„ Завръщането ми е вярна стъпка от позиция, че играя всеки мач, възстановявам формата си, върнах се и в националния тим. Всичките неща, които си ги бях подредил в главата като таргети, ми се получиха. Пожелавам си да бъда здрав и да съумея да оказа помощ на тима с каквото мога. Лятото ще има доста промени от всякакво естество. Трябва да приказвам с управлението дали влизам в проектите отсега нататък. Знаете какво значи Левски за мен и какъв брой години съм прекарал тук. Със сигурност бих се радвал да остана, само че това не е едноличен развой. От януари насам работя с нови сътрудници. Казал съм им, че нищо не ме интересува до 31 май. Оттам нататък те си приказват и преценят. Заявил съм и на тях, че приоритет №1 е Левски, а всичко останало идва по-късно ", изясни Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР