Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира поражението на тима от

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира поражението на тима от
Коментари Харесай

Ники Михайлов: В баража за Европа, излизаме и бием

Вратарят на Левски Николай Михайлов разяснява провалянето на отбора от ЦСКА с 0:2 в дуел от 35-ия кръг на Първа лига.

"Равностойни мачове, нямаше доста положения, след рикошет ни означи гол, опитахме се да натиснем, само че в завършващата фаза нямахме късмет, след това още едно статично състояние, най-важният ни мач е идващия вторник, само че в никакъв случай не е прелестно да загубиш от ЦСКА ", сподели Михайлов.

"Ние всеки мач излизаме за победа, против Лудогорец също се надигравахме, имахме късмет да спечелим в Разград в последните 10 минути, в този момент ни означиха от фаул, мачът отиваше към хикс, защото и двата тима нямаха положения ", добави вратарят на Левски.

"Лесно във футбола няма, който и да е на баража би трябвало да го победим и то с безапелационен триумф, Левски би трябвало да е там, където му е мястото в Европа ", сподели още Михайлов.

"Аз го познавам от доста години, няма какво да се срещаме, още не е показан треньора, остават ни два мача. Все още не знам дали ще остана или ще си потегли, има си управление, имали сме един диалог с управлението. Концентриран съм напълно върху идните два мача ", сподели още вратарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР