Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира победата на неговия тим

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира победата на неговия тим
Коментари Харесай

Николай Михайлов: През цялото време мислих за финала срещу ЦСКА

Вратарят на Левски Николай Михайлов разяснява успеха на неговия отбор над " моряците " с 1:0. Цунами донесе трите точки за " сините " в морската столица, а капитанът на столичния отбор съобщи, че от самото начало е мислел за идния край за Купата на България против ЦСКА.

" Най-важното беше да вземем трите точки. И двата тима се борим за Европа. Взехме жизненоважни три точки и в този момент се концентрираме към финала в неделя. От моя персонална позиция, атмосферата беше страхотна, само че за мен е мач като мач. След неверната стъпка на Ботев Пловдив се приближаваме към нашата цел. Трябва да зарадваме феновене ни в неделя. Изживяха огромни страдания в последните години и заслужават наслада ", стартира вратарят на " сините ".

" Чувствам се добре след подготовката в Турция. Близо съм до оптималната ми форма, само че след още един лагер ще съм по-добре. Те имаха своите шансове, ние нашите. Правим нещо положително и положително тук ".

" Днес мислих напълно за неделя, в случай че би трябвало да съм почтен. Коментирахме с момчетата, че би трябвало да вземем финала - няма значение с каква игра и по какъв метод, просто би трябвало. Шапки долу към всички почитатели, ще основат неповторима атмосфера. Видяхте по какъв начин изкупиха билетите за 15 минути. Надявам се да стане един прекрасен мач и ние да вдитнем трофея ", приключи Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР