Вратарят на каза, че да напусне през лятото и да

...
Вратарят на каза, че да напусне през лятото и да
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес: Трансферът в Астън Вила е крачка напред

Вратарят на сподели, че да напусне през лятото и да подпише с бирмингамския клуб е било стъпка напред в неговата кариера.

28-годишният аржентинец прекара 10 години на " ", само че изигра едвам 39 мача за лондончани, като 23 от тях пристигнаха в края на сезон 2019/20, когато замести контузения. В Астън Вила Мартинес е безспорният номер 1, а през уикенда той и съотборниците му победиха Арсенал с 3:0 като посетители.

" Когато взех решение да дойда във Вила, повода бе, че вятвах в упоритостите на мениджъра и на клуба. Наясно бях какъв брой огромен клуб е Астън Вила. Но мисля, че множеството хора не осъзнават мащаба на Вила. Всички споделяха, че това е крачка обратно, само че за мен това е крачка напред ", сподели Мартинес.

След първите осем кръга във Висшата лига Астън Вила заема шесто място в класирането с 15 точки, на три зад водача, само че отборът е и с мач по-малко. " Ще създадем доста добър сезон. От първия ден тук съм споделил, че моята цел е да играя в Европа с Астън Вила. Искам да стигнем оптимално надалеч и мисля, че сме на правия път. Дали можем да успеем още този сезон? Да, това е концепцията. Това е желанието ни и ние работим за него ", добави още аржентинският вратар.
Премиър лийг 8 кръг, неделя 8 ноември  Арсенал 0:3краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР