Вратарят на Египет Есам Ел Хадари се надява да стане

...
Вратарят на Египет Есам Ел Хадари се надява да стане
Коментари Харесай

Вратарят на Египет се надява да счупи рекорда утре

Вратарят на Египет Есам Ел Хадари се надява да стане най-възрастният футболист, който е играл на Световни финали. Ел Хадари се появи на конференция през днешния ден дружно с треньора Ектор Купер на стадиона във Волгоград, което значи, че може да играе в понеделник против Саудитска Арабия в третия кръг на група " А " на Мондиал 2018 в Русия. Настоящият връх е на Фарид Мондрагон, който на 43 години и 3 дни игра за Колумбия на Световното състезание в Бразилия през 2014 година.

d

" Разбира се, че ще бъда благополучен, в случай че играя в утрешния мач. Не знам дали ще стане, не е несъмнено. Всеки състезател желае да запише връх. Това ще бъде освен персонално достижение, само че и достижение за Египет ", съобщи Ел Хадари, който на следващия ден ще бъде на 45 години и 161 дни.

Той за първи път в кариерата си играе на международно състезание. Египет и Саудитска Арабия нямат извоювани точки след първите си два мача в групата и отпадат от шампионата. Русия и Уругвай имат по 6 точки на първите две места. Аржентинският треньор Ектор Купер съобщи, че ще направи " дребни промени " в състава и че успеха ще бъде " значимо събитие " за футбола в страната. " Това е значим мач, тъй като желаеме да сложим завършек на това присъединяване на международното състезание на високо равнище и с добър резултат ", сподели Купер.

СНИМКИ НА ЕГИПЕТ

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛА ВИЖТЕ ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА Мондиал 2018 2 кръг, вторник 19 юни  Русия 3:1краен резулат  Египет
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР