Вратарят на Дунав (Русе) Благой Макенджиев изказа мнението си след

...
Вратарят на Дунав (Русе) Благой Макенджиев изказа мнението си след
Коментари Харесай

Макенджиев: Зависи от много неща дали ще остана в отбора

Вратарят на Дунав (Русе) Благой Макенджиев изрече мнението си след извоюваната точка на тима против Ботев (Враца). Двата отбора не съумяха да си отбележат попадение.
 Ботев (Враца) - Дунав (Русе) @@@
" Доволен съм от точката, която взехме. Целият тим се раздаде, равенството бе справедливо. Ботев може би игра малко по-добре от нас, само че ние сме удовлетворени. Според мен в групата силите са изравнени, ние даваме максимума от това, което можем. Мисля, че е добре за нас като първи мач да стартираме с положителен резултат.

С оптимално старания и доста бягане се получи тази нелоша игра и този добър резултат. Домакинската ни форма не е от най-хубавите, а и няма да може да се изпълни стадиона след пандемията. Не мисля, че домакинският фактор е толкоз значим, само че се надявам да продължим положителната си форма против Царско село.

Нещата стартират да се провеждат, само че в нашата съблакелня има огромни мъже и в последващи два мача финансите няма да са от голяма важност. За 2 часа на стадиона няма пари, няма нищо, ние даваме максимума от себе си. След пандемията ние не успяхме и една подготовка да проведем. Това, което вършим на терена, е максимума, което можем да дадем. Аз имам контракт до края на шампионата, на този стадий няма нищо несъмнено. Зависи от доста неща дали ще остана тук. Ще се опитам да дам най-хубавото от себе си, колкото и време да съм тук ", съобщи Макенджиев. efbet Лига 1 кръг, понеделник 6 юли  Ботев (Враца) 0:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР