Вратарят на Динамо (Москва) Антон Шунин направи няколко ключови спасявания

...
Вратарят на Динамо (Москва) Антон Шунин направи няколко ключови спасявания
Коментари Харесай

Динамо си тръгна с важна точка от Казан

Вратарят на Динамо (Москва) Антон Шунин направи няколко основни спасявания и имаше основна заслуга за точката, която тимът завоюва при визитата на Рубин. Мачът приключи 0:0, а домакините могат да съжаляват за пропуските си след почивката. Равенството задържа Динамо на 13-о място в класирането, а Рубин е 7-и.

Динамовци нямат триумф в Казан повече от 10 години - серия, която не бе прекратена през днешния ден. След завръщането си в елита тимът от столицата се приспособява мъчно и има единствено три победи през сезона.
Рубин влезе в дуела с настройката, че няма право на неточност. Съставът на Курбан Бердиев записа 4 следващи загуби, преди в предишния кръг да се наложи над Ростов.

Бердиев не можеше да разчита на титулярния си пазач Сослан Джанаев, Гьокдениз Карадениз остана на пейката, а Моритц Бауер се завърна на десния фланг на отбраната. Старши треньорът на Динамо Юрий Калитвинцев заложи на същите футболисти, които стартираха при успеха над СКА-Хабаровск.
Ян М'Вила стреля от далечна отдалеченост първоначално, само че неопределено. Динамо опита няколко контри по левия фланг, само че нито един път не се стигна до рисково центриране в наказателното поле. Рубин видимо имаше самодейността, без обаче да заплаши Антон Шунин. До почивката имаше единствено още едно забавно състояние, само че реферът Кирил Левников подмина рухване на Максим Лестиен в наказателното поле на Динамо.

На полувремето и двамата треньори направиха оп една промяна, като пуснаха в игра нападатели - Сардар Азмун и за Рубин и Вандерсон за Динамо. В 62-ата минута Руслан Камболов изведе Азмун на добра позиция, само че Шунин съкрати ъгъла и избави. Малко по-късно Максим Канунников също можеше да вкара за казанци, само че стреля в крайници на Шунин.

В последните минути пред вратата на гостите имаше доста центрирания, само че Шунин и бранителите пред него не се огънаха. Най-близо до гола за Рубин беше М'Вила, само че мощният му удар мина над гредата, а в добавеното време Шунин мазета в корнер и изстрел на Азмун.

В идващия кръг Рубин гостува на Уфа, а Динамо ще одобри в Химки другия дилетант - Тосно.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 14 кръг, събота 21 октомври  Рубин 0:090 минута  Динамо (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР