Вратарят на Дижон Баптист Рейне направи поредица от спасявания, а

...
Вратарят на Дижон Баптист Рейне направи поредица от спасявания, а
Коментари Харесай

Вратар вдъхнови Дижон за точка на чужд терен

Вратарят на Дижон Баптист Рейне направи поредност от спасявания, а най-после самичък подхвана офанзивата, довела до изравнителния гол за 2:2 при гостуването на Монпелие.

В дуела от 30-ия кръг на френската Лига 1 Дижон взе един гол задатък пред домакина си Монпелие и се отдръпна на отмора, удовлетворен от водачеството си с 1:0. Попадението осъществя в 27-ата минута Уесли Саид.

Монпелие обърна с два гола през второто полувреме. Скири в 59-ата и Сио в 67-ата обърнаха резултата да 2:1. Но в самия завършек на мача, откакто стражът на Дижон Рейне подхвана головата офанзива тя бе приключена още веднъж от Уесли Саид за крайното 2:2.

В различен мач от кръга Тулуза обърна гостуващия Страсбург от 0:1 до 2:1, само че в края по същия сюжет като в Монпелие позволи равнене 2:2. Бакари Коне вкара решителния гол за ремито.

Анже не срещна сходни безредици и би леко гостуващия Каен с 3:0 с головете на Флавиен Тайт, Карл Токо Екамби и Принс Орианг, първите два още до почивката.

Равенство бе закрепено в четвъртия късен мач от съботната стратегия във Франция. Амиен и Троа приключиха 1:1 след два гола от дузпи – първо на Муса Конате за домакините в 38-ата, а след това в 47-ата на Адама Ниане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР