Вратарят на Чили Клаудио Браво заяви, че е играл с

...
Вратарят на Чили Клаудио Браво заяви, че е играл с
Коментари Харесай

Героят на Чили Браво е играл контузен срещу Португалия

Вратарят на Чили Клаудио Браво съобщи, че е играл с травма в дуела с Португалия от полуфиналите на Купата на конфедерациите. Въпреки това стражът на " Манчестър сити " избави всяка една от трите дузпи, които европейският първенец извърши, и прати своя тим на край.

" Чувствам се обикновено. Аз съм доста уравновесен човек ", сподели Браво, който отрази поредно ударите от бялата точка на Рикардо Куарешма, Жоао Моутиньо и Луиш Нани.

" Бях контузен и не можех да играя с нормалното си движение. Но по принцип постоянно одобрявам нещата умерено, а и това беше доста специфичен мач за нас. Успяхме да стигнем до финала, което е доста значимо за тима. Завършваме един доста сполучлив цикъл и сме щастливи, че ще играем в мача за трофея ", добави капитанът на Чили.


© Reuters

Според него успеха с дузпи след нулевото тъждество в постоянното време и продълженията не е единствено шанс. " Трябва да свършиш доста работа, да проучиш добре своя противник. Мисля, че играхме с главите си. В края бяхме малко изморени, само че играхме мъдро, а и сърцато ", сподели още вратарят, който имаше призрачен първи сезон в " Манчестър сити " след прехвърлянето си от " Барселона ".

" Знаехме добре какво би трябвало да вършим. Мачът беше много равносилен, двата тима демонстрираха страховит почит един към различен. Тайната на триумфа? Според мен е това, че ние в никакъв случай не стопираме да имаме вяра в себе си и постоянно желаеме да дадем най-хубавото, на което сме способни, с цел да победим. Предстои ни обаче още един мач, който би трябвало да спечелим ", приключи Браво.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР