Вратарят на Черно море Благой Макенджиев не направи големи драми

...
Вратарят на Черно море Благой Макенджиев не направи големи драми
Коментари Харесай

Макенджиев: Това беше максимумът за Черно море

Вратарят на Черно море Благой Макенджиев не направи огромни драми след загубата с 1:4 от Левски в баража за последната българска квота в Лига Европа . Опитният пазач регистрира, че поради всички компликации, с които „ моряците” се сблъскаха, откогато той е в тима, присъединяване в толкоз значим мач е бил максимумът.

„ Много неприятно тръгнахме в мача, с това 0:2. След почивката опитахме да създадем обрат”, сподели 29-годишният петричанин.

Делио Роси в спор с щаба на Черно море след края на мача

„ Левски нямаше право на друго, с изключение на да ни натиска. Особено пред тази аудитория, която ги поддържаше от самото начало. Знаехме го, опитахме се да не се плашим, само че експанзията ни липсваше през първата част. Това беше ключът съгласно мен.”

„ Аз съм тук от зимата. Тръгнахме неприятно, свършихме почти добре. Можеше и по-добре. Това е.”

„ Левски са много умел тим, по-обигран от нас. Имат по-опитни играчи, които могат във всяка обстановка да извлекат максимума. Това беше разликата, която не ни разреши да изравним и да гоним освен това.”

„ На този стадий оставам част от тима, нека през идващия сезон сме по-добри. През актуалната акция направихме някои хубави неща, нека ги запазим и да вдигнем равнището. Това е задачата. Предвид първия полусезон и сложното начало на втория, считам, че това беше максимумът. Радващо е, че стигнахме до подобен мач в края на сезона”, сподели още Макенджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР