Вратарят на Челси Тибо Куртоа е получил травма по време

...
Вратарят на Челси Тибо Куртоа е получил травма по време
Коментари Харесай

Още проблеми за Конте - Куртоа се контузи

Вратарят на Челси Тибо Куртоа е получил контузия по време на последната подготовка на тима и няма да може да вземе присъединяване в мача против Брайтън през днешния ден. Белгийският национал е контузил глезена си, само че още не е ясно какъв брой време ще се възвръща.

Даниел Дринкуотър също няма да е на линия за гостуването на " чайките ". Общо шестима футболисти на Челси ще пропуснат дуела на " Фалмър Стейдиъм ", в който " сините " ще се опитат да реализират първа турнирна победа през 2018 година. Контузени са Секс Фабрегас и Гари Кейхил, а Алваро Мората и Педро Родригес би трябвало да изтърпят санкции поради алените картони в преиграването против Норич за ФА Къп.

" Разбира се, че единствената ни цел е успеха. В 11 следващи мача нямаме загуба, само че направихме много равенства. Трябват ни три точки, а това значи, че ще е належащо да сме прецизни при завършването на офанзивите. В последните мачове ненапълно ни преследваше малшанс, само че и самите ние не действахме задоволително невъзмутимо във значимите моменти ", показа Конте.

Челси е на 4-о място в класирането, на 15 точки зад водача Манчестър Сити. Премиър лийг 24 кръг, събота 20 януари  Брайтън 14:30предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР