Вратарят на Челси Кепа Арисибалага е готов да си тръгне

...
Вратарят на Челси Кепа Арисибалага е готов да си тръгне
Коментари Харесай

Кепа e готов да си тръгне от Челси

Вратарят на Челси Кепа Арисибалага е подготвен да си тръгне от " Стамфорд Бридж " след края на сезона, оповестява " Сън ". 25-годишният испанец загуби доверието на мениджъра Франк Лампард след няколко слаби представяния през сезона. В последните месеци все по-сериозно се приказва, че лондончани му търсят заместител, което е убедило стража, че е време да потърси ново предизвикателство.

Към момента Кепа си остава най-скъпият вратар в света. Челси заплати за него рекордните 80 милиона евро на Атлетик Билбао през лятото на 2018 година Цената му може и да се е намалила през последните две години, само че все пак си остава много висока и това може да се окаже проблем за възможната му продажба през лятото.

Интерес към Кепа не липсва, като най-често името му се свързва с Валенсия. На " Местайя " се оглеждат за нов вратар, защото Яспер Силесен ще си тръгне след края на сезона. " Прилепите " обаче сигурно не могат да платят голяма трансферна сума на Челси, като е по-вероятно да опитат да вземат стража чартърен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР