Вратарят на Челси Кепа Арисабалага не се размина без санкция

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага не се размина без санкция
Коментари Харесай

Челси все пак наказа Кепа, той се извини

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага не се размина без глоба от клуба за държанието си по време на финала за Купата на Лигата против Манчестър Сити в неделя. “Сините” изгубиха с дузпи, а малко преди да се стигне до тях испанският пазач отхвърли да бъде сменен и сложи в много неудобно състояние мениджъра на отбора Маурицио Сари.

След дуела и двамата обясниха, че е станало неразбирателство и макар мускулното разбиране на Кепа, не е имало проблем той да доиграе срещата. Английските медии допуснаха, че най-скъпият вратар в историята въобще няма да бъде санкциониран, само че от клуба взеха решение друго. Арисабалага ще бъде лишен от една седмична заплата, парите ще бъдат дарени за щедрост.

BREAKING: Chelsea have fined Kepa Arrizabalaga. pic.twitter.com/INjxtwLdlm
— Goal (@goal) 25 февруари 2019 година “Независимо, че в действителност имаше неразбирателство, аз действах погрешно в обстановката и направих огромна неточност. Извиних се на треньора, на Вили Кабайеро, на останалите си съотборници и на всички в клуба. Извинявам се и на почитателите. Ще се поуча от тази преживелица и ще приема всяко наказване, което ми бъде наложено”, съобщи 24-годишният някогашен вратар на Атлетик Билбао.

“Кепа осъзнава, че доста сбърка с реакцията си. Той се извини на мен и на всички в тима. От самия клуб зависи дали и какво наказване да му наложи. За мен въпросът е прикючен. Като цяло отборът изигра доста мощен мач и е тъпо, че след него всичко се концентрира към този инцидент”, разяснява Сари. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР