Вратарят на Челси Кепа Арисабалага е фаворит №1 на Маурицио

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага е фаворит №1 на Маурицио
Коментари Харесай

Кепа е фаворит №1 на Маурицио Сари за нов вратар на Лацио

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага е любимец №1 на Маурицио Сари за нов пазач на Лацио.

" Бианкочелестите " сигурно ще сменят своя пазач през сезон 2022/23, защото договорът на Пепе Рейна изтича през юни. Контрактът автоматизирано ще бъде продължен с един сезон, в случай че Лацио се класира за Европа този сезон, само че треньорът на отбора Маурицио Сари вижда испанеца като аварийна алтернатива. Договорът на другия пазач Томас Стракоша също изтича през лятото и наподобява малко евентуално да бъде възобновен.

По-рано тази седмица Кориере каузи Сера заяви, че Лацио е насочил вниманието си към Пиерлуиджи Голини, който се чака да се върне в Аталанта в края на сезона след наем в Тотнъм. Италианецът няма да остане дълго в Бергамо, а Аталанта ще търси продажба за сума от към 10 милиона евро.
 Томас Тухел: Не обвинявайте Кепа, а мен
Томас Тухел: Не обвинявайте Кепа, а мен

" Аз взимам решенията и не го върша, с цел да бъда воин "

Друг източник - Кориере дело Спорт, удостоверява интереса на " орлите " към Голини, само че упорства, че Кепа от Челси е алтернатива №1 на Сари през лятото. Италианският треньор към този момент работи с испанеца на " Стамфорд Бридж " през 2018/19. Според информации единственият проблем за Лацио е заплатата на испанеца, която е от порядъка на 7 милиона евро на година. Римският клуб не може да си разреши сходна заплата и може да притегли 27-годишния състезател единствено чартърен с част от заплатата му.

Серхио Рико от ПСЖ, който сега е чартърен в Майорка, също е в полезрението на управлението на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР