Вратарят на Барселона Яспер Силесен обяви, че неговият съотборник на

...
Вратарят на Барселона Яспер Силесен обяви, че неговият съотборник на
Коментари Харесай

Яспер Силесен: Тер Стеген прави феноменален сезон

Вратарят на Барселона Яспер Силесен разгласи, че неговият съотборник на „ Камп Ноу “ Марк-Андре тер Стеген прави свръхестествен сезон и е обикновено да бъде първи избор за поста.

„ Няма по какъв начин да се дразня, че игровото ми време е лимитирано, тъй като Марк прави свръхестествен сезон. Той има невероятни спасявания и то в поредност от мачове. Отборът завоюва доста мачове с помощта на неговите изяви на вратата. Моята задача е да употребявам всеки късмет, който получа. Наясно съм, че би трябвало да се потвърждавам непрекъснато, тъй като Барселона е неповторим късмет за мен, който не мога да си разреша да изпусна “, разяснява Силесен.

„ Марк-Андре Тер Стеген е отличен вратар. Защитата ни е невероятна. Радвам се и за Вермален, който размени Умтити с огромен триумф. Нямам проблеми с Марк-Андре. Връзката ми с него е страхотна. Прекарваме си добре дружно. Аз ще продължа да се боря за място на терена. “

„ Страхотно е, когато тимът ти прави толкоз мощен сезон. Заради такива сезони играеш футбол. Никой не желае да загуби и работи крепко за тази цел, ден след ден. Барса впечатлява “, добави холандецът.

„ Мадрид? Реал към момента е в играта за купата. Искаме да продължим да печелим всеки идващ мач. Няма да подценяваме противниците. Да, водим с доста точки на Реал. Но, преди време в Аякс изоставахме на 12 или 14 пункта от водача. Накрая станахме първенци, тъй като на първите не им пукаше за нас “, продължи вратарят.

„ Барселона е по-стабилен тим спрямо предишния сезон. Имаме и темперамент, можем да обръщаме отрицателен резултат. Аз съм запаса, само че се веселя на всеки гол, на всяко положително за нас състояние. “

„ Страхотно е всеки ден да си до Лионел Меси. Дори на подготовка те кара да се чувстваш дребен до него. Всеки желае да е в тима на Меси, а не да бъде негов противник. Най-вече, в случай че си вратар. Закусвах с Филипе Коутиньо при първото му идване на стадиона. Той е добър човек. Радвам се, че стана част от Барселона ", сподели още Силесен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР