Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Стеген даде откровено интервю пред

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Стеген даде откровено интервю пред
Коментари Харесай

Вратарят на Барселона с интересно признание

Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Стеген даде искрено изявление пред Ел Паис. Стражът на каталунците приказва за това по какъв начин протича животът му без футбол. Германецът призна, че не познава доста от играчите, които се пробват да вкарат топката във вратата му.

„ Нямам визия. Не виждам доста футбол, а единствено в случай че има прекрасен мач или играе някой другар. Понякога ме питат за името на състезател и нямам визия кой е. В Испания ми се случва с имената на противниците и не знам по какъв начин се споделят. Когато пуснат видео, знам кой е, по какъв начин се движи на терена и по какъв начин стреля. Малко е необичайно “, съобщи Тер Стеген.

„ Кам Ноу “ е неповторим стадион. Има напълно друг нрав от тези в Германия. В родината ми пеят доста песни и се концентрират върху тима, до момента в който почитателите на Барселона ценят обособените елементи. Това ми харесва. Например, когато Де Йонг направи положително отиграване, хората му се любуват и честват “, добави още той.

„ Стадионът на Наполи „ Сан Паоло “ не е доста съвременен, само че има нещо особено в него. Всичко зависи от почитателите. Харесвам тези мачове, както е против Атлетик Билбао, в които хората са постоянно зад тима “, сподели немският вратар.

Той описа и за първите му дни в Барселона: „ Опитах се от първия ден да се интегрирам допустимо най-бързо и допустимо най-добре в испанската и каталунската просвета. Винаги са ме карали да се усещам доста добре, както аз, по този начин и фамилията ми. Има неща, които доста обичам, като храната, времето и морето. Но към момента употребявам доста немски неща, като точността “, съобщи Тер Стеген.

Германският национал описа и за живота по време на карантина: „ В момента съм доста спокоен, футболът не е приоритет. Трябва да си стоим вкъщи “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР