Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде информация как вървят

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде информация как вървят
Коментари Харесай

Тер Стеген: Ако бях изпаднал от Бундеслигата, нямаше да играя финал в ШЛ с Барса

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде информация по какъв начин вървят договарянията му за нов контракт с клуба. Също по този начин той се върна обратно във времето, говорейки за сезон 2010/11, когато дебютира едвам на 18-години за родния си Борусия (Мьонхенгладбах).

" Вече организирахме първите диалози, само че както съм казвал, оставихве ги настрани, тъй като сега има доста по-важни неща. Тук съм доста благополучен и спортната конюнктура е добра, тимът върви добре. Какво повече бих могъл да желая? Клубът ни изпрати подготвителна стратегия, само че от нас зависи по какъв начин ще я изпълняваме.
Вижте тази обява в Instagram.
Viel Spaß mit den unterhaltsamen 60 Minuten LIVE mit @christian_strassburger #TerStegen #FohlenFamilie

Публикация, споделена от Borussia Mönchengladbach (@borussia) на Май 2, 2020 в 7:34 PDT

Дебюта ми в дербито с Кьолн? Люсиен Фавър пристигна и ми сподели: " Здрасти, на следващия ден играеш! " Не спах добре същата нощ. Ако не бяхме спечелили плейофа против Бохум и бяхме изпаднали от Бундеслигата, нямаше да играя на край в Шампионската лига с Барселона през 2015 година Когато година по-късно се завърнах на " Борусия Парк ", целият настръхнах, беше полуда. Там в действителност усещаш какъв брой доста те ценят. Дали бих се върнал в клуба? Никога не казвай в никакъв случай, постоянно ще обичам Борусия ", показа Тер Стеген по време на видео диалог в Инстаграм, проведен точно от немския отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР