Вратарят на Бърнли Джо Харт смята, че ако напусне английското

...
Вратарят на Бърнли Джо Харт смята, че ако напусне английското
Коментари Харесай

Харт вярва, че може пак да е №1 на Англия

Вратарят на Бърнли Джо Харт счита, че в случай че напусне британското състезание и заиграе в различен шампионат ще му бъде по-лесно да си върне позицията на вратар номер 1 в националния тим. Джо Харт има 75 мача за Англия и игра значима роля за двете следващи извоювани трофеи от Манчестър Сити, само че откакто не беше взел присъединяване от мач през декември 2018-а година, той се реши на трансфер в Бърнли.

33-годишният пазач е подготвен да одобри предизвикателство в Бундеслигата, Серия А или Ла Лига, макар че имаше интервал в Торино чартърен и той завърши без фанфари.

"В Англия нямам възприятието, че ще имам такава опция. Може би и няма какво повече да реализирам, откакто реализирах много с Ман Сити. Затова в най-хубавите си години се надявам, че ще мога да изляза отвън страната и да играя на топ-ниво. И това да ми помогне да си върна позицията на първи вратар на Англия, разяснява Харт пред вестник Гардиън.

"Наясно съм, че няма да бъда част от Реал (Мадрид). Но се надявам да бъда част от мощно състезание с доста мачове напрегнато. Лудост е да чувам футболисти, които споделят, че не са спечелили тъй като имало напрежение. Напрежението те поддържа жив, с тонус, тъй че то е значимо и потребно. Смятате ли, че в Манчестър Сити съм имал един мач даже без напрежение!?, разяснява още опитният вратар.

"Бих се радвал, в случай че имам нов късмет на положително равнище в Англия. Смятам обаче, че Висшата лига няма да ми го даде и по тази причина виждам към друга страна, сподели още Джо Харт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР